ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Είτε σκοπεύετε να προβείτε σε εισαγωγή είτε σε εξαγωγή φορτίων, η Euro Container Services μπορεί και σας παρέχει ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες θαλάσσιων εμπορευματικών μεταφορών από λιμάνι σε λιμάνι ή από πόρτα σε πόρτα σε πλήρη φορτία εμπορευματοκιβωτίων- κοντέινερ ή σε γκρουπάζ.

Από σχεδόν κάθε προορισμό του κόσμου σας προσφέρουμε την πλήρη γνώση μας στους κανόνες διαμεταφοράς ώστε να προχωρήσετε στην ασφαλή μεταφορά τους φορτίου σας, κανονίζοντας την παραλαβή του φορτίου σας, τα έγγραφα και την τελική παράδοση στον προορισμό που θα μας ζητήσετε. Με ειδίκευση στον χώρο των μεταφορών από το 1996, η Euro Container Services είναι η αξιόπιστη επιλογή σας για τη μεταφορά ολόκληρων, γκρουπάζ και ψυγείων φορτίων σε από και προς όλο τον κόσμο.

Οι μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις αλλά και σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε με τις ναυτιλιακές γραμμές μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις καταλληλότερες υπηρεσίες και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, έχοντας πάντα ως γνώμονα τα κριτήρια τα οποία εσείς ζητάτε, επίσης μας δίνουν το πλεονέκτημα να εξασφαλίζουμε χώρο αλλά και διαθέσιμο εξοπλισμό ακόμα και τελευταία στιγμή.